Exclusive: Chic Maldivian Estate Debuts at Four Seasons Maldives

Haa Dhaalu Atoll, Maldives
Haa Dhaalu Atoll, Maldives // Photo by AtanasBozhikovNasko/iStock/Getty Images Plus/Getty Images

We’ve got the scoop on a hot new residence about to grace the Maldives. Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru has unveiled its new hideaway residence. Translation: A three-bedroom, two story estate with a private beach, two pools, stargazing lounge, al fresco living space and 24-hour butler service. 

This chic new Landaa Estate can host up to six adults and five children in a palatial 5,500 square feet of space. This is the ultimate beach escape. Al fresco living is an understatement. The estate has views across the Baa Atoll UNESCO World Biosphere Reserve. There are “roll-up” floor-to-ceiling windows, and a nearly Olympic-sized swimming pool. (If that’s not enough, there is also a second-floor plunge pool that cascades into the regular swimming pool below.) We also love the upper lounge, which has large sofas and a telescope for late night star-gazing. 

Inside, guests will find a fully equipped kitchen and adjacent maid’s room, along with an open-plan living room and dining floor. Two ground-floor bedrooms include a master suite, with lounge and dressing area plus en suite bathroom and an en suite twin bedroom. A third bedroom is located on the second floor. Nice touch: All bedrooms have outdoor garden showers. 

Free Luxury Travel Newsletter

Like this story? Subscribe to The Dossier

Luxury Travel Advisor’s only newsletter, covering unique destinations and product news for affluent travelers. Delivered every Tuesday & Thursday.

For more information visit www.fourseasons.com.

 

Suggested Articles:

Preferred added 13 new member hotels from May through August, bringing the yearly total of new additions to 39. Here are some of the highlights.

The weekly coronavirus cases in Europe are rising faster now than they were during the pandemic’s peak in March, says the World Health Organization.

Norway's society is designed in a way that encourages people to consume less, to chew more slowly, and to sip rather than gulp. Read more here.